Високого фахового визнання досягли двоє смілянських вчителів – Наталія Голоднюк та Ірина Хроменко. Вони увійшли до списку 50 кращих учителів України за номінуванням Global_Teacher_Prize 2018. Пише інтернет-видання smila-ua.

У престижному списку серед вчителів зарубіжної літератури – Ірина Хроменко із Березняківської загальноосвітньої школи, а серед вчителів англійської мови – Наталія Голоднюк із навчально-виховного комплекс «ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів — колегіум».

Global_Teacher_Prize 2018– це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Цю національну премію було засновано в 2017 році ГС “Освіторія” після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation. Цього року на участь у цьому вчительському конкурс подали заявки майже 2000 українських вчителів. Вже у кінці серпня, на завершальному етапі конкурсу у Львові, буде названо кращого вчителя серед кращих.