Партія «Слуга народу» оприлюднила своїх кандидатів в семи одномандатних виборчих округах по Черкаській області.

Зокрема, як було відомо раніше, по 194-му округу балотуватиметься ректор Східноєвропейського університету Любов Шпак. Цікаво, вже після того, як прізвище Шпак було названо, одіозний черкаський підприємець Олег Лисак розмістив по Черкасах банери, ніби саме він балотуватиметься від команди “Зе”. І дивно, що на це йому ніхто не заперечив, попри наявність офіційного кандидата. В очевидь, все тому, що команди як такої у “Зе” в Черкасах якраз і немає, тож висловлювати офіційні заперечення просто немає кому. Як, до речі, і в усіх районах області. Тож, виходить, практично кожен може використати символіку президента і наполягати, що саме він іде в нардепи від “Слуги народу”.

До речі, у 2010 році Лисак балотувався до Черкаської міської ради по списку “Партії регіонів”. Згодом був у “Батьківщині”. У Черкасах сім’ю Лисаків неодноразово звинувачували в наявності незаконних кіосків, де здійснюється торгівля алкоголем і тютюном. Наприклад, екс-директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець повідомляла, що Лисак нелегально продає алкоголь і тютюн вночі, коли діяло обмеження на торгівлю. Це обмеження він намагався оскаржити у суді. Також свого часу представники ЦК “Азов” та партії “Свобода” повідомляли, що Лисак нібито продає алкоголь неповнолітнім.

По інших округах балотуються такі кандидати, пише “18000”:

195 – Олег Арсенюк – син місцевого підприємця Олексія Арсенюка, власника розважального комплексу «Бочка», екс-члена Партії регіонів та екс-кандидата в нардепи від «Опозиційного блоку». Арсенюк молодший балотувався до міської ради від «Опозиційного блоку», значився членом партії.

196 – Андрій Стріхарський – підприємець, уродженець Кіровоградської області.

197 – Олександр Скічко – відомий телеведучий, шоумен.

198 – Наталія Дяченко – громадська діячка зі Сміли.

199 – Сергій Нагорняк – підприємець, уродженець Житомирської області. Був членом партії УДАР, нині депутат Вишневої міської ради на Київщині.

200 – Олена Воронцова – правознавець з Кропивницького.