Літо в розпалі, саме час “погріти кісточки” десь на узбережжі, слухаючи шум морських хвиль. Щоб вам було простіше визначитися з вибором, де саме позасмагати, ми вирішили порівняти, скільки коштуватиме тиждень проживання в готелях у липні на популярних туристичних курортах України та за кордоном. Результат нас трохи здивував. Сайт in.ck.ua проаналізував найцікавіші місця відпочинку.

Кирилівка, Запорізька область VS Золоті піски, Болгарія

Кирилівка: комплекс апартаментів “Морський” в селі Степок пропонує гостям відпочинок за 1800 грн на добу. Тобто шиканути тиждень можна за 12600 грн. В номері може розміститися до 3 осіб, але від кількості гостей вартість не зміниться. Привезти з собою улюбленого песика не вийде – це суворо заборонено. Банківські картки не приймають, оплатити відпочинок можна тільки готівкою.

Для любителів активно провести час є вау-пропозиція – піші прогулянки. Такого ви точно не спробуєте в іншому місці. Зате зможете перевірити, чи правда до пляжу можна дійти за 1 хвилину. Інтернет тут є на всій території, скористатися ним можна всього за 10 грн на добу. Зате стоянка безкоштовна. Їсти потрібно готувати на загальній кухні. У вашому розпорядженні – стіл, засоби для чищення, плита, чайник, холодильник.

Золоті піски: тризірковий готель “Strandzha”, розташований в 3 км від курорту Золоті піски, пропонує тиждень відпочинку від 6559 грн з людини з харчуванням “напівпансіон”. Тобто майже в 2 рази дешевше, ніж в Кирилівці. У номері є індивідуальний душ, кондиціонер, телевізор, холодильник. Персонал робить щоденне прибирання.

blank

На території гостям пропонують поніжитися у відкритому басейні, відвідати спортивні майданчики, бари і ресторани. Також ви можете зіграти в баскетбол або міні-футбол. Для малюків тут є дитяча зона і басейн. До піщаного пляжу 150 метрів. За додаткову плату ви зможете придбати елітні напої, скористатися послугами інтернет-салону або зіграти партію в більярд.

Скадовськ, Херсонська область VS Мармарис, Туреччина

Скадовськ: усього за 8050 ви можете пожити 7 днів у будинку відпочинку по Гагаріна. В цю вартість входить тільки проживання, їсти готувати потрібно самостійно. До послуг гостей дитячий майданчик і безкоштовний Wi-Fi. З тваринками сюди не пустять, зате є супутникове ТБ і вішалка для одягу в номерах.

blank

Мармарис: 7 днів повного релаксу в готелі “Elysium Hotel” зі сніданком і вечерею обійдеться від 5821 грн для двох. Номер для 2 дорослих і дитини коштує від 7761 грн. Тут є басейни для дорослих та дітей, протягом усього періоду проживання гості можуть безкоштовно відвідувати аквапарки. У номерах є кондиціонер, плазма, прибирання роблять щодня. Готель розташований в 300 метрах від берега Середземного моря.

blank

Залізний порт, Херсонська область VS Шарм-ель-Шейх, Єгипет

Залізний порт: не дуже дешевий готель “ДоброДвор” пропонує проживання за ціною від 1000 грн до 5750 грн на добу. За 5750 грн можна орендувати власний будинок площею 120 квадратних метрів. За 1000 грн пропонують бюджетний варіант поселення в номері з чотирма двоярусними ліжками.

blank

У готель можна привезти свого домашнього улюбленця, але ця послуга платна. Також за додаткову плату можна випрати та випрасувати одяг. Якщо ви подорожуєте на своєму авто, будьте готовими заплатити, тому що стоянка теж не безкоштовна. З відгуків колишніх мешканців відомо, що тут відсутній ліфт, а при бронюванні є обов’язкова умова – замовлення сніданку в ресторані. Безкоштовно можна погуляти по території готелю і пограти на дитячому майданчику, поплавати в басейні та посидіти в інтернеті. З деяких номерів відкривається вид на море або басейн.

Шарм-ель-Шейх: в готелі “Concorde El Salam Sharm El Sheikh” 7 днів з харчуванням “All Inclusive” обійдеться від 11796 грн за двомісний номер. Також на час проживання надається трансфер. У кожному номері є супутникове телебачення, міні-бар, кондиціонер, балкон або патіо. Доставка їжі та напоїв входить у вартість номера. На території є відкритий басейн, аквапарк, тераса для засмаги, приватний пляж, фітнес-центр, більярд, ресторан і снек-бар. Все безкоштовно.

blank

Кожен вечір гостей розважають шоу-програмою. Для малюків тут є майданчик і дитячий клуб. За додаткову плату можна відвідати спа-центр із сауною, гідромасажною ванною і масажним кабінетом, а також навчитися дайвінгу, покататися на конях, пограти у великий теніс і сквош.

Генічеська гірка, Херсонська область VS Аланія, Туреччина

Генічеська гірка: “Guest House Naberezhnaya” пропонує поселення від 680 до 880 грн на добу, тобто тиждень – від 4760 до 6160 грн. У кімнатах є чайник і телевізор. Туалет і душ тут спільний на декілька номерів. Номери вміщають до 8 осіб, за бажанням можна замовити сніданок за 170 грн на день. На території можна зіграти в настільний теніс за окрему плату. Трансфер і прибирання номера – теж за гроші. Зате безкоштовно можна зайнятися риболовлею і посидіти в інтернеті.

blank

Аланія: “Kleopatra Carina Hotel” пропонує тиждень відпочинку від 3626 грн. Сніданок можна замовити за додаткові 127 грн на день. У кожному номері є балкон, кондиціонер і телевізор. На території можна поніжитися в басейні або відвідати власний пляж готелю. Безкоштовно пропонують пограти в настільний теніс.

blank