У Смілі розпочали ремонтувати дороги, що досі вважалися чи не найгіршими на Черкащині. Наразі асфальтують три вулиці поблизу автовокзалу – Соборну, Трипільську та Уманську.

Перевірити хід робіт завітав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. він наголосив, що ремонти автошляхів розпочалися по всій області.

“Нині на дороги області Дорожнім фондом виділено 391 мільйони гривень. По 22 мільйонах вже проведено тендери, на 76 мільйонів гривень вже заключені договори і проводяться роботи. Також більше 120 об’єктів виставлено на тендер, їх чекають торги, експертизи та заключення угод. “

blank

Також очільник області спростував чутки проте, що Черкащина пасе задніх у освоєнні коштів.

“Для на головне кількість, а не якість, якби ми почали робити ямковий ремонт, а не капітальний, статистика по Черкащині була в краща ніж у інших областях. Проте перед нами завдання зробити дороги на роки.”

blank

За словами Ткаченка, обласна влада підставила плече Смілі, виділивши 24 мільйони.

“Для прикладу в Черкасах бюджет розвитку – 440 мільйонів, а у Смілі бюджет розвитку 28 мільйонів. Місто має проблеми по опаленню, по воді, вцілому по комунальному господарству. Ми вирішили допомогти місту, тому виділили кошти на дорогу в напрямку Умані, дорогу в напрямку Кам’янки робитимуть за кошти місцевого бюджету.” – зазначив Юрій Ткаченко.

blank

blank