Представники смілянської міської влади знову звертаються до жителів Сміли з проханням – стежте за порядком і належним зовнішнім виглядом своїх будинків та місць роботи. Про це пише сайт Сміла.UA.


Зараз погода сприяє тому, що у місті швидко росте трава, «колосяться» бур’яни і шкідливі рослини. Комунальники не встигають кругом все покосити і прибрати. Та ще й необхідно економити паливно-мастильні матеріали.

Тому влада просить місцевих підприємців, керівників установ, підприємств і організацій, голів ОСББ та жителів приватного сектору самим косити траву та прибирати бур’ян біля своїх будівель. Особливо це стосується власників закладів торгівлі, громадського харчування, державних установ. Ці структури є візитівкою нашого міста, тож потрібно, що біля цих споруд було чисто і охайно.

Не можна допускати, щоб у нашій Смілі розросталися хащі бур’янів. Якщо кожен дбатиме про порядок біля своєї оселі і своєї роботи, якщо всі ми не будемо байдужими, то наше місто буде красивою і квітучою окрасою України.