В області вже готуються до наступного опалювального сезону, почалась паперова підготовка і у Смілі. Про це говорили на  засідання міської комісії з питань ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та розрахунків. Пише інтернет-видання smila-ua.

Нараду провів новий в.о. начальника управління ЖКГ Сергій Чередніченко за участі міського голови. Він дав доручення керівникам підприємств скласти графік заходів, розробити календарний план, підготуватись до роботи оперативного штабу і прорахувати фінанси, які потрібно виділити на підготовку до опалювального сезону.

Олексій Цибко розповів, що його радниця щодня працює в Києві, веде переговори із представниками НАК Нафтогаз, у міністерствах та інших структурах. Про результати говорити ще рано, але якісь надії є.

Також на нараді поговорили про заходи і кошти, які необхідно передбачити на випадок надзвичайних ситуацій у місті. Обговорювали стан прибирання вулиць, потребу косити траву на територіях підприємств, стадіонів і парків, побідкалися про невтішний стан комунальних підприємств Сміли. Керівники КП прозвітували про виконання доручень міського голови і коротко розповіли про роботу підприємств і найближчі плани. Знову найбільше дісталося КП «ВодГео», тому що це підприємство у боргах і жахливих обставинах, тож скільки воно протримається на плаву – невідомо.