У конкурсі на кращу мисливську організацію України третє місце посіла первинна організація із села Ташлик. Їй вручено грошову винагороду.

«Коли в Україні оголосили про такий конкурс, ми вирішили, що із 22 колективів нашої районної організації участь у ньому візьмуть ташлицькі мисливці», – розповідає «Сміла.ua» Юрій Бурлачко, член президії Смілянської ради Українського товариства мисливців та рибалок.

Юрій Іванович каже, що Ташлицька первинна організація мисливців – це один із найбільших колективів у нашому районі і така перемога є першою в історії смілянського товариства.

«Визначальним у здобутті третього місця ташлицькими мисливцями стало створення ними добротної матеріально –технічної бази. Важливу роль грає і керівник цієї організації – Іван Леонідович Гусьман та підтримка голови президії Смілянської ради УТМР Олексія Івановича Волошина», – наголошує Юрій Бурлачко.

А загалом, каже він, у нашому районі є кілька мисливських колективів, які можуть претендувати на такі призові місця. На рівних можуть конкурувати первинні організації у Балаклеї, Великій Яблунівці та Березняках.