Уночі 25 червня четверо чоловіків побили 37-річного Євгена ­Бекреньова з міста Сміла Черкаської області. Вибили п’ять зубів, зламали три ребра, прострелили груди. Бекреньов підключає городян до мережі інтернет, повідомляють в “gazeta.ua”.

— Десь о пів на дванадцяту ночі виїхав на велосипеді на свою стройку. Споруджую гараж неподалік будинку, — говорить Євген. — Біля стройки стояв бус із відкритим капотом. Водій сказав, що чекає евакуатора. Коли я повертався, з машини вискочили троє. Наділи на голову мішок, скрутили, вивезли в якийсь гараж. Випитували, де купую магістральні канали, обладнання.

Євгена ще кілька годин катували біля річки й покинули. Він виповз до траси.

— Машин 20 проїхало і жодна не зупинилася. Якийсь хлопець на ВАЗі наважився, викликав “швидку”. Лікарі сказали, я народився в сорочці, — згадує Бекреньов. — Впевнений, що побиття замовили конкуренти. Інформація, яку випитували, більше нікому не треба.

У нападі Євген Бекреньов підозрює полтавську інтернет-компанію “Аватор”, що працює на Черкащині. Там звинувачення відкидають.

— Це наклеп. Жодного стосунку до завдання ушкоджень компанія “Аватор” не має, — каже її керівник Михайло Аватор. — Я співчуваю чоловікові, але якщо не спростує цей фейк — звертатимуся до суду.

Нападників розшукують поліцейські.