В суботу, 18 липня,  в місті Сміла, біля одного з місцевих стадіонів між двома чоловіками виникла словесна перепалка. Як розповідають очевидці події, чоловік,  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння гуляв містом з собакою без повідка та намордника. Потерпілий зробив йому зауваження, щодо порушення правил вигулу собак. Виникла словесна перепалка і власник собаки наніс потерплому декілька ударів. Повідомляють у нацполіції Черкащини.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Особу зловмисника встановлено. На нього складено адміністративні матеріали за фактом порушення правил вигулювання собак та появи у громадських місцях у п’яному вигляді (ст.154 та 178 КУпАП)

Крім того, за фактом нанесення тілесних ушкоджень,  слідчим відділом  поліції Смілянського району відкрито кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

Разом з тим, рішенням керівника поліції області призначено службове розслідування, в рамках якого буде дана правова оцінка діям співробітників поліції, які перебували на місці події.