Депутатів Черкаської обласної ради Миколи Дивнича (фракція Батьківщина) та Анатолія Коверського (фракція БПП) вже судять в Соснівському районному суді міста Черкаси. Нагадаємо, що обранців обвинувачують у корупції. Згідно з офіційним обвинуваченням, Дивнич і Коверський за грошову винагороду у 140 тисяч доларів США хотіли провести оборудку з виділенням землі в оренду у Червоній Слободі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий депутат облради допомагав в отриманні вигоди колезі з БПП

14 травня минулого року працівники СБУ затримали одного з депутатів “на гарячому” – при спробі передати першу частину хабара у розмірі 10 тисяч доларів США.

Анатолій Коверський досі є депутатом Черкаської обласної ради  та значиться начальником Черкаського районного управління Держгеокадастру.

Микола Дивнич також є депутатом обласної ради, та входить у постійну комісію ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин.

 

Депутатам “світить” від 8 до 12 років в’язниці з конфіскацією майна, за статтею 368 КК України частиною 4, згідно з якою сформульовано обвинувачення. Про це йдеться в офіційній відповіді Прокуратури на запит Dzvin.media.

blank

blank