Учні Кривоколінського НВК сплели маскувальні сітки для захисників державної цілісності України. Ініціювали добру справу ветерани російсько-української війни Василь Данилюк, Артем Орищенко, волонтер Валентина Мельник. Вони і сітку придбали. Голова ГО «Майдан» Ольга Грядюжкінка запропонувала учителям та учням Кривоколінського НВК долучитися до доброї справи і ті залюбки відгукнулися. Особливо вихованці туристичного гуртка (керівник Валентини Закусило), який діє на базі начального закладу. Пишуть Вісті Черкащини.

Маскувальні сітки учні плели на прохання жителя села Павлівка Перша Сергія Дунаєнка, який зараз перебуває на передовій, та його побратимів.

«Дякую всім учням, вчителям та техпрацівникам Кривоколінського НВК, які брали участь у виготовленні маскувальних сіток на фронт. Велика подяка Вам всім від 80 бригади, яка зараз на фронті і для якої призначені ці сітки. Дякую особисто від себе – матері військовослужбовця, що не залишаєтеся байдужими та допомагаєте», – написала у Фейсбук Інна Собран із Павлівки Першої.

«Молодці! Маскувальні сітки, які дітвора виготовляє своїми руками, будуть нашим воїнам-захисникам надійним оберегом!», – переконана тальнівська волонтерка Валентина Мельник.

Поки у Кривих Колінах займалися сітками, працівники Павлівської сільської ради за власні кошти закупили ковбасних виробів, а Качур Наталія і Юля напекли і передали домашніх смаколиків.

29 жовтня дві величезні посилки з маскувальними сітками та продуктами відправили нашим бійцям на фронт.