Осінь – час, коли хочеться закутатися в плед, заварити ароматного чаю й подивитися гарне кіно. Цього року на Черкащині осінь видалась і справді прекрасною, сповнена яскравих барв та теплого сонця. Про те, що скоро наступить холодна пора року, нагадують тільки холодні вечори. Тож, аби зробити ваш вечір позитивним та романтичним, ми підготували Топ-5 найкращих кінострічок про золоту пору, що приковують увагу з перших хвилин. Беріть до рук улюблену чашку духмяного чаю, вкутуйтесь в плед, обіймайте кохану людину або ж котика і насолоджуйтесь переглядом!

Солодкий листопад, 2001 рік

США

Мелодрама “Солодкий листопад” з Шарліз Терон і Кіану Рівзом – один з найбільш жалісливих фільмів початку нульових. Трагічна історія взаємин цієї пари розгортається на тлі золотої осені, а Терон в кадрі показує, що затишний в’язаний кардиган – це одяг поза часом і поза тенденціями.

Мачуха, 1998 рік

США

blank

Історія про порозуміння, кохання та родину. Головну роль виконує прекрасна Джулія Робертс, а події розгортаються у розпал осені. Фільм наповнений затишними картинами, які роблять цю пору року дійсно стильною.

Коли Гаррі зустрів Саллі, 1989 рік

США

blank

Осінь в Нью-Йорку, стильний теплий одяг, невимушені діалоги та легкі жарти – ось на чому побудований цей фільм. Це той випадок, коли від осінньої пори року стає справді тепло та затишно. А романтична історія двох людей, котра проходить випробування роками, змусить кожного повірити у долю.

Диявол носить Prada, 2006 рік

США

blank

Chanel, Prada, Dolce & Gabbana і Valentino – це лише невеликий список брендів, які з’являються в комедії “Диявол носить Prada”, що розповідає про старт кар’єри провінціалки Енді Сакс в модному журналі Runway. Відбувається дія фільму якраз восени, а образи його головних героїнь – відмінний посібник з моди.

Осінь у Нью-Йорку, 2000 рік

США

blank

Господар нью-йоркського ресторану Уїлл Кін – досвідчений і невтомний ловелас прощаючись з черговою коханкою випадково зустрічає в Центральному парку юну і прекрасну Шарлоту Філдінг, а ввечері знову зустрів її – уже в своєму ресторані, де вона святкувала своє 22-річчя. Їх любовна історія розвивається стрімко і чуттєво, проте раптом Уїлл дізнався шокуючи новину…

Всі ці історії з кінофільмів дійсно заворожують, – осінь там виглядає розкішно і магічно.  Тож затишного настрою!