ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує перевірку готовності об’єктів електроенергетики області в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду. Дані заходи направлені на забезпечення безперебійного енергопостачання та комфортної життєдіяльності населення.

Для цього щорічно працівники Товариства розробляють відповідні плани-графіки капітальних ремонтів, технічного обслуговування та обстежень трансформаторних підстанцій 6-20/0,4 кВ.

Також особлива увага приділяється підстанціям, які живлять соціально значимі об’єкти інфраструктури Черкащини, а саме: лікарні, школи, дитячі садочки, водопостачальні насосні станції, котельні, державні адміністрації, комунальні підприємства тощо.

blank

– Для виявлення прихованих дефектів проводимо тепловізійний контроль сучасними високоточними пірометрами. Ці компактні та професійні прилади дають можливість проводити моніторинг теплового режиму роботи електрообладнання дистанційно та безпечно, – говорить директор технічний ПАТ «Черкасиобленерго» Володимир Заврін.

blank

Подібні роботи енергетики всіх структурних підрозділів Черкащини проводять для того, аби підтдримувати мережі та енергообладнання в належному стані та запобігти можливим аварійним ситуаціям в період погіршення погодних умов.

blank

– Вчасно виявлені та усунені дефекти дають можливість уникнути більш серйозних наслідків, а саме пошкодження силових трансформаторів, що може призвести до знеструмлення споживачів. А такий об’єкт як наприклад міська лікарня апріорі не може лишитися без електроенергії, адже від цього залежить життя людей. Тому і працюємо на випередження, – говорить головний інженер Смілянського міського РЕМ В’ячеслав Кулініч.

blank

ПАТ «Черкасиобленерго» нагадує: якщо Ви помітили будь-яких підозрілих осіб біля енергооб’єктів – негайно телефонуйте в кол-центр 24/7 Товариства за багатоканальними номерами (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48. Всі працівники Товариства мають стандартний спецодяг із логотипом підприємства та носять при собі посвідчення, яке вони зобов’язані показати на вимогу споживача. Дізнатися про аварійні та планові роботи Ви можете на сайті Товариства.