Створення комфортних умов праці в ПАТ «Черкасиобленерго» – завдання № 1.

Так під час масштабної реконструкції трансформаторної підстанції «Орбіта», що на Чигиринщині, було виконано капітальний ремонт адміністративного приміщення, а саме будівлі закритого розподільчого пристрою з оперативним щитом керування.

blank– У результаті великих зусиль всіх служб, відділів, відокремленого структурного підрозділу «Черкасиенергоремонт» було пророблено колосальну роботу. Повністю зроблений капітальний ремонт у всіх приміщеннях на підстанції «Орбіта», замінено скрізь двері, система кондиціонування, каналізація та водовідведення,оновилася кімната для прийому їжі та відпочинку, – ділиться заступник начальника з експлуатації служби електропідстанцій ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Павленко.

blank Крім оновлення побутових приміщень на підстанції «Орбіта» зазнала капітального ремонту і виробнича зона.

blank– Релейний зал – це мозок трансформаторної підстанції в яку стікає інформація та обробляється. Тут був зроблений косметичний ремонт і в рамках реконструкції було зроблено часткову заміну пристроїв релейного захисту та панелей. До всього релейний зал для кращої роботи оновленого обладнання облаштували ще двома потужними кондиціонерами, – говорить заступник начальника з експлуатації служби електропідстанцій ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Павленко.

blank За словами заступника начальника з експлуатації служби електропідстанцій ПАТ «Черкасиобленерго» Віктора Павленка приміщення не бачило ремонту з моменту будівництва. Тому електромонтери неабияк радіють змінам на краще.

blank– Думаю це відобразиться лише в кращу сторону на роботі персоналу та в свою чергу буде надихати на безаварійну роботу, – ділиться черговий електромонтер підстанції 150/35/10 кВ «Орбіта» Валентин Мальований.

blank Капітальні ремонти, реконструкції, модернізація будівель і електричного устаткування є пріоритетом у всіх філіях і надалі лишатиметься в пріоритеті керівництва ПАТ «Черкасиобленерго». Адже створення комфортних умов праці для персоналу та турбота про колектив – запорука якісного виконання завдань.

blank– Дуже важлива робота була проведена для наших працівників. Це дуже приємно, вони бачать покращення в умовах роботи та турботливе відношення керівництва до працівника і це, на мою думку, позитивно впливає на продуктивність праці і на настрій у колективі. Вони на роботу приходять із задоволенням і так само із задоволенням йдуть додому, – підсумував заступник директора технічного з високовольтних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Валентин Бурла.