Черкаська Військова служба правопорядку ініціювала добру справу. Аби підтримати черкаських воїнів, які днями йдуть на передову захищати державу, їхнім дітям запропонували створити малюнки на тему «Мої батьки боронять Україну». Інформує пресслужба міської ради.


«Підтримка дітей та рідних – найкращий оберіг і сила наших захисників, – розповідає заступниця начальника Черкаського зонального відділу Військової служби правопорядку з морально-психологічного забезпечення Наталя Лифар. – Тому дітям, батьки яких найближчими днями мають вирушити на передову, ми запропонували намалювати щось для своїх дорогих татусів. До творчого проекту долучилися діти військовослужбовців зонального відділу та військової частини. Загалом зібрали майже 30 робіт».

Як повідомив  співорганізатор заходу, заступник з морально-психологічного забезпечення військової частини Олексій Кобяков, перший показ виставки відбувся під час відкриття оновленого приміщення бібілотеки-філії №6 у районі Хімселища, а тепер ці малюнки демонструються у Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей, що на бульварі Шевченка.

Аби якомога більше людей могли побачити дитячу творчість і підтримати воїнів, виставка діятиме кілька місяців, лише міняючи локацію.

«Діти, які люблять творчість і бажають приєднатися до благородної справи підтримки українських воїнів, теж можуть намалювати і принести нам роботи для розширення виставки», – говорить директорка бібліотеки Світлана Слодзік.

Довідково:
Адреса Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей
м.Черкаси, бул.Шевченка,390
(зупинка транспорту «Новопречистенська»)
Телефон (0472) 71-70-80