Донести до відома громадян графіки ремонту міських доріг. Таке доручення дав комунальникам міський голова Анатолій Бондаренко. За його словами, жителі Черкас мають право знати, коли заплановане завершення асфальтування тієї чи іншої дороги, і чому це не зроблено вчасно.

– Жителів на даний момент не влаштовують темпи виконання робіт, які пропонують департаменти. Тому що вони хочуть ходити по нормальних тротуарах, їздити по нормальних дорогах, розуміти, за що вони платять податки, щоби вони зрозуміли, скільки податків іде на ту чи іншу дорогу. Тому я попросив би вас чітко вивісити вартість необхідних робіт, графіки робіт, підрядників, з іменами директорів, щоб громадяни зрозуміли, хто саботує роботу, хто не виконує вчасно,  – наголосив міський голова.

Також Анатолій Бондаренко звернув увагу на необхідність контролю за якістю виконання дорожніх робіт. Він доручив керівництву департаментів ЖКК і архітектури та містобудування звернутися до правоохоронних органів щодо гарантійного ремонту доріг, які неякісно були зроблені в минулому році.

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Танюк, нині проводиться експертиза виконаних робіт із ремонту вул. Смілянської. Якщо висновок буде незадовільним, після 9 травня підрядник розпочне усувати допущені недоліки.