Виконавчий комітет Черкаської міської ради сьогодні підтримав Програму промоції м. Черкаси на 2021-2025 роки. Основною її метою є сформувати позитивний імідж міста, зробити його впізнаваним як на території України, так і у всьому світі, зацікавити потенційних туристів, щоб вони захотіли до нас приїхати. Далі Програма буде виноситись на обговорення та узгодження депутатського корпусу. Про це повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

«На разі, Черкаси мають низку невирішених проблем, які заважають успішно просувати свій потенціал. Черкасам потрібен власний бренд, те, з чим буде асоціюватись наше місто, має бути розроблена єдина айдентика, створений туристичний сайт для того, щоб інформувати, що у нас відбувається для туристів, що їх може зацікавити. Має бути створена сувенірна продукція. В першу чергу ми хочемо, щоб Черкаси асоціювались у всіх як спортивне, культурне місто, комфортне для сімейного життя і розваг. У Програмі передбаченого крок за кроком, як все це реалізувати. У нас є безліч амбітних планів, над якими ми готові працювати. Ми також готові до зауважень та побажань. Тож сподіваюсь на підтримку депутатського корпусу», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна

Загалом, у Програмі передбачено створення промоційного сайту міста Черкаси, створення мобільного додатку міста Черкаси, рекламування міста як на електронних, так і на стаціонарних носіях, розроблення та розповсюдження різнопланової промоційної продукції, та багато іншого. Також, ця Програма дасть можливість залучати фахівців з різних сфер, іноземних експертів, які допоможуть її удосконалити, зробити більш ефективною.

«Ця Програма може стати органічним доповненням до Стратегії розвитку Черкас, яку на разі формують. Вона допоможе підійти до розвитку нашого міста більш комплексно і масштабно», – додала Анастасія Чубіна.