Учора ввечері в Черкасах на залізничній колії, поблизу перехрестя вулиць Онопрієнка та Одеської потяг збив молодого хлопця. 14-річний підліток слухав музику в навушниках. Машиніст поїзда подавав сигнал, однак хлопець не чув. Після зіткнення він лише дивом залишився живий: ударився головою і, можливо, пошкодив хребет. Наразі він перебуває в лікарні. Повідомив депутат Руслан Зоря.

“Пригода сталася у тому самому місці, в якому я неодноразово вимагав облаштувати пішохідний перехід через залізницю. Через його відсутність люди змушені переходити залізничну колію у невстановлених місцях, наражаючи себе на небезпеку. Останній раз, у січні цього року, моє звернення до “Укрзалізниці” щодо вирішення проблеми підтримала більшість депутатів Черкаської міської ради (42). Але залізничники проблеми не побачили і відповіли, що через погану видимість поїзда там перехід встановити не можна. Два місяці вже чекаю відповіді від Мінтрансу. Тепер маємо наслідки, які можна було уникнути. 

Стихійний перехід там є і буде. Тому потрібно приймати рішення щодо його перенесення в інше місце поряд, де його можливо облаштувати. Із цим питанням буду повторно звертатися в усі відповідні структури.” – заявив Зоря.