Лікар Другої міської поліклініки Олег Гайда помер після хвороби на 52-му році життя. Про це повідомили у Черкаській міській раді.

“Колеги та пацієнти пам’ятатимуть Олега Михайловича як кваліфікованого, грамотного спеціаліста, працелюбного та дисциплінованого, вимогливого до себе та підлеглих. За свій професіоналізм талановитий лікар-хірург Олег Гайда неодноразово отримував відзнаки Черкаської міської ради.” – висловили свої співчуття у міськраді.

У мерії додають, що життєвий шлях Олега Михайловича – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості. Народився Олег Михайлович Гайда 23.09.1967 року на Тернопіллі. Трудову діяльність розпочав на посаді препаратора кафедри гістології Івано – Франківського медичного інституту. Здобувши вищу медичну освіту,  став кваліфікованим лікарем – хірургом. Олег Михайлович  завжди вирізнявся своєї щирістю, толерантністю, завжди був готовий  надавати допомогу хворим. Усі, хто знав Олега  Михайловича Гайду, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

У цей же час сайт 18000 пише, що лікар мав COVID-19 та помер від ускладнень хвороби. Також пишуть, що інфікованою є його дружина.

Утім, зазначимо, що на святкуванні Дня медика минулого тижня лікаря Гайду нагороджував міський голова Анатолій Бондаренко. Тоді він виглядав цілком здоровим.