Цього тижня виконком ухвалив рішення «Про заходи щодо створення належних умов для проведення у м. Черкаси чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року».

Цим документом передбачено утворити  робочу групу виконавчих органів Черкаської міської ради з питань створення належних умов для підготовки та проведення у м. Черкаси чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року та встановлено порядок її роботи, повідомляє сайт Черкаської міської ради.

А також – затверджено організаційні заходи щодо створення належних умов для підготовки та проведення у м. Черкаси чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року та відведено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті Черкаси.

У відповідному рішенні департаменту житлово-комунального комплексу  доручено забезпечити обладнання стендів, дощок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації у відведених місцях. А також – забезпечити зняття передвиборних агітаційних матеріалів з 24 години 29 березня 2019 року.

Відділам ведення Державного реєстру виборців Придніпровського та Соснівського районів – підготувати пам’ятку для громадян України – жителів міста Черкаси з роз’ясненням їх прав, відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Детальнішу інформацію щодо перевірки даних у Реєстрі виборців можна дізнатись ТУТ.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank