У черкаській поліклініці №5 відкрили вестибюль після ремонту. Вартість робіт – 800 тисяч гривень. Як розповів журналістам директор департаменту охорони здоров’я Олег Стадник, такі масштабні роботи відбувались тут уперше з часу появи закладу, тобто за 30 років, пише “Інфоміст”.

Головний медик міста повідомив, що ремонт вестибюлей відбувається в одному стилі в усіх міських поліклініках. Минулоріч було проведено ремонт у першій та другій міських поліклініках, нині завершується ремонт у третій та четвертій.

blank

У межах ремонту у п’ятій поліклініці було не лише проведено косметичні роботи, а й комп’ютеризацію реєстратури. Відтепер там будуть створювати електронну картку пацієнта. Для тих пацієнтів, що вже мають її, буде спрощено запис до лікаря. У коридорі для користувачів встановлено кілька моніторів: частина – із графіком прийому лікарів та ще один – інформативний для транслювання роликів порад від лікарів і міських новин.

blank

– Роботи було завершено буквально сьогодні вночі. Ще вчора ввечері, коли заїжджав, на стінки чіпляли монітори, – сказав Стадник.