Відсьогодні розпочали роботу 26 пришкільних таборів при загальноосвітніх школах Черкаського району та Степанківській ОТГ. Понад 2 тисячі дітей з першого по восьмий клас відвідуватимуть мовні та загони військово-патріотичного виховання. Про це пишуть “Сільські Обрії“.

–        Як і щороку, ми прагнемо створити всі умови, щоб діти провели літній час у належному догляді та з користю. Впродовж двох тижнів перебування в пришкільних таборах учнів забезпечать цікавими прогулянками на свіжому повітрі, екскурсіями, культпоходами тощо. Також діти пройдуть корисні інструктажі щодо поводження на воді чи під час пожежі, користування різними видами транспорту. Окрім цього, у мовних таборах зможуть поглибити свої знання з іноземних мов. Тож, я переконана, що кожна дитина знайде собі справу до душі, – зазначила начальник відділу освіти Людмила Григорчук.

Діти перебуватимуть у пришкільних таборах безкоштовно. На організацію харчування учнів Черкаський район передбачив фінансування у розмірі 332,4 тисячі гривень.