Подарунок для малечі. Вибухове свято для дітей Чорнобаївської школи мистецтв напередодні організував екс-заступник голови райради Анатолій Нужний. У нещодавно відремонтованій школі на дітей чекали грандіозні розваги з аніматорами, паперове шоу, солодкий стіл та навіть грошові нагороди. Розваги тривали до самого вечора, пише “Вікка”.

Паперове шоу, чудернацькі ляльки-велетні, фотозона та розваги від аніматорів. І грошові сертифікати для найталановитіших вихованців. Так яскраво малеча Чорнобаївщини відсвяткувала День захисту дітей.

«Знаєте, така зовсім інша атмосфера, ніж буденний просто Чорнобай. Я дуже щаслива, що для дітей зробили таке свято», – каже учениця школи мистецтв Анастасія.

Ще два роки тому ремонт у школі мистецтв, де нині триває свято, був і для учнів, і для викладачів справжньою мрією. Приміщення школи потребувало капітального ремонту.

«З того часу, як школа була заснована ніякий капітальний ремонт у ній не проводився. Усі заходять дивуються. Як можна було зробить за такий короткий час таке приміщення», – говорить директор Чорнобаївської школи мистецтв Сергій Свиденко.

Нині ж у осучасненій школі навчається понад двісті дітей. Саме вони й тішать присутніх на святі своїм вокалом там грою на музичних інструментах.

«Школа в нашій пам’яті завжди була така маленька, старенька хатка. Для нас це був найкращий подарунок два роки назад, коли з ініціативи нашої влади, заступника районної ради Анатолія Анатолійовича Нужного це все почало рухатися», – пояснює викладачка школи мистецтв Тетяна Танцюра.

Той же екс-чиновник разом із місцевим депутатом і подарували дітлахам захід на свято. Поза тим, пояснює: посприяти в ремонті школи мистецтв було справою честі. Мовляв, тутешні вихованці часто їздять із виступами за кордон і навіть повертаються з перемогами.

 «Будували раніше прокуратури, модно було будувати суди. Де воно все? Зараз зайдіть в прокуратуру, там зайнято якщо два кабінети, всі інші просто стоять пусті і ті мрамори вони нікому не потрібні. А розвивати треба саме духовний напрямок, давати дорогу саме дітям», – упевнений голова обласної організації політичної партії «Наш край» Анатолій Нужний.

Саме ж організоване свято вразило чорнобаївських дітлахів. Для них паперове свято стало першим у житті.