У середу, 28 квітня ц. р.,на міському стадіону в Каневі відбувся Відкритий дитячо-юнацький турнір з футболу, присвячений воїнам АТО/ООС серед юнаків.

У змаганні взяли участь 4 команди:

ДЮСШ (м. Яготин);
«Рось» (м. Біла Церква);
ФК «Олімп» (м. Сміла);
ДЮСШ (м. Канів).
На церемонії відкриття були присутні представники ветеранів АТО/ООС, Канівської міської ради та Канівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

– Вітаю Вас на традиційному турнірі, присвяченому пам’яті славних героїв, які захищали і захищають наш край в зоні АТО/ООС. Завдяки їм ми вистояли проти російської агресії, і остаточна перемога буде за нами, тому що з нами сила, з нами віра, з нами Бог, – з вітальним словом до учасників змагань звернувся капітан Збройних сил України, ветеран АТО Микола Порожній.

blank

Заступниця міського голови Тетяна Жівотова побажала всім командам перемоги та висловила особливі слова вдячності воїнам АТО/ООС за подвиг, який вони здійснили, захищаючи нашу Батьківщину.

В ході заходу капітани команд разом з ветеранами поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам України.

Далі до слова було запрошено головного суддю змагань Станіслава Цибу, який оголосив про початок змагання.

У підсумку найсильнішими виявились юні вихованці ФК «Олімп» міста Сміла, друге місце посіла команда ДЮСШ з Яготина, третє – «Рось» – з Білої Церкви. Переможці були нагороджені медалями та кубками.Вітаємо всіх учасників.

Нагадаємо, що даний турнір було започатковано для того, щоб гідно вшановувати пам’ять полеглих героїв АТО.