З нагоди Дня матері і Міжнародного дня сім’ї у суботу, 12 травня ц.р., центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Канева спільно з громадськими організаціями учасників АТО, відділом культури, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту провели міське свято для сімей учасників АТО.

Проходило дійство на кіноконцертному майданчику ім. Юрія Іллєнка, що на набережній Дніпра. Для дітей та батьків було підготовлено спортивно-розважальну естафету та змагання у грі в «Дартс». У розвагах та конкурсах активно брали участь близько 50 батьків та дітей.

blank

Веселим та смішним став конкурс «Веселі кубики». А малеча підготувала для своїх матусь привітання з Днем матері. І навіть невеликий дощ не завадив провести конкурс «Оригінальний бутерброд», в якому взяли участь і діти, і дорослі. На завершення всіх пригостили смачною солдатською кашею.

blank

Активні учасники отримали солодкі призи, море задоволення і приємні враження. Такий захід для родин проводили вперше і маємо надію, що це стане доброю традицією для сімей учасників АТО. Адже цікаве спільне проведення часу зміцнює стосунки, і особливо потрібне для тих сімей, яких торкнулася проблема війни. Дякуємо всім учасникам та організаторам за цікавий та змістовний захід.

blank