Усе частіше катеринопільчани скаржаться, що на могилках їхніх родичів безслідно зникають вази, квіти, іграшки, висаджені кущі й навіть дерева. Пише видання “Вісті Черкащини“.

«Шановні, де людяність поділася? Якою треба бути кривоногою істотою, щоб забрати із кладовища у дитини горщика із вазоном та відеречко, в якому стояли живі квіти, а квіти кинути просто біля могилки на плитку? Ви взагалі відаєте що творите? Можливо ніхто не бачив скоєного, та Бог бачить абсолютно ВСЕ на світі!» — звертається до мародерів молода мамочка Юлія Тищенко, яка два роки тому втратила маленького сина.

З’ясувалося, що це непоодинокий випадок. Таке часто трапляється на місцевих кладовищах: крадуть усе, що можна донести. Про мету подібних дій можна тільки здогадуватись:  магія, патологічна жадібність або ж звичайнісінький цинізм, звиродніння.

Катеринопільці з жахом усвідомлюють, що їм можуть подарувати або продати речі з кладовища. Пам’ятаймо: посіяне зло завжди бумерангом повертається до власника. Інколи у найбільш неочікуваний момент.