З 18 квітня приступив до своїх професійних обов’язків головний інженер Жашківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські  енергетичні мережі» Сергій Орищук. Нового очільника представили колективу в.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадим Яненко та директор ВСП «Уманські енергетичні мережі» Анатолій Задорожний.

Як наголосив в.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадим Яненко, Сергій Петрович має багаторічний досвід, професійні якості та добре розуміється у питаннях енергетичної галузі, тож зможе показати гідний результат, згуртувати колектив навколо якісного виконання завдань, покладених на Жашківську філію.

Сергій Орищук має понад 30 років досвіду в енергетичній сфері. Працював електромонтером з експлуатації розподільних мереж, диспетчером, начальником оперативно-диспетчерської служби, виконуючим обов’язки директора,  директором відокремленого структурного підрозділу «Жашківський район електричних мереж», начальником Жашківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські  енергетичні мережі», провідним інженером Вишгородського регіону електричних мереж центру з ремонту та експлуатації розподільчих мереж департаменту з експлуатації розподільчих мереж Операційної дирекції ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

blank

– Я вдячний за довіру до мене, як до професіонала. На порядку денному у нас – багато запланованої роботи, тож маємо спільно з колективом докласти зусиль, аби Жашківщина мала безперебійне та надійне постачання електричної енергії. Працюємо у непростий час, тому повинні бути максимально зосереджені та оперативні,- прокоментував під час представлення Сергій Орищук.

У свою чергу директор ВСП «Уманські енергетичні мережі» Анатолій Задорожний додав, що з підрозділом налагоджена тісна співпраця, що дасть можливість сконцентрувати зусилля на головному та розставити пріоритети у роботі.