Після серйозної операції з потенційною інвалідністю першої групи залишений родичами на піклування медиків Корсунської ЦРЛ юнак. Про це повідомила у «Фейсбуці» журналістка Галина Добровольська, пише «Прочерк»:

– Одні люди – бездомними тваринами з усіх сил опікуються, а інші рідну кровинку не доглядають… Дізналася про хлопця від небайдужої землячки. Андрій, який на фото, дійсно перебуває в одному з відділень нашої райлікарні. Після складної операції на голові він абсолютно недієздатний. Медики розгублені: ще на початку листопада за рішенням тамтешнього консиліуму забрали з Черкас. Відомо, що має рідних, але в Корсуні він не отримав належної підтримки сім’ї. Майже місяць, маючи батьків, сестру і дружину, він перебуває в лікарні коштом благодійників. За ним доглядають медсестри і санітарки, котрі багато уваги, навіть при великому співчутті до його стану, йому виділити не можуть. Тим часом чоловік потребує ретельного гігієнічного догляду, лікувального масажу й гімнастики, турботи і співпереживання…

Галина Добровольська зауважує, що у такій ситуації доречним був би хоспіс… Наразі планується звернення до правоохоронних органів, щоб достукатися до родичів.

– Але, коли вони так до нього ставляться, то чи доцільно їх примушувати забрати хворого? З примусу вони не стануть добрішими… Друзі. Порадьте, які у кого є варіанти вирішення цієї проблеми?, – зауважує журналістка.

У коментарях люди обурюються такому ставленню рідних до сина і активно обговорюють проблему.

blank blank