8 грудня голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець представив активу Маньківського району нового голову райдержадміністрації – Клименка Василя Петровича. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

«Я прибув сюди з важливою місією – представити нового голову районної державної адміністрації. Я сподіваюсь, що він достойно впорається із покладеною на нього Президентом України відповідальністю, – відзначив очільник області. – Василь Петрович людина досвідчена, він очолював Тальнівську райдержадміністрацію, тому робота і проблематика йому зрозуміла. А негаразди, з якими треба боротися владі, в усіх районах схожі: дороги, брак коштів на освіту, культуру, залучення інвестицій, сприяння розвитку малого і середнього бізнесу, децентралізація».

У свою чергу Олександр Іванович, як очільник облдержадміністрації, пообіцяв зробити усе можливе, щоб допомогти новому голові.

Він також подякував попереднику Василя Петровича, всім працівникам адміністрації, райради та органів місцевого самоврядування за злагоджену командну роботу.

«Сподіваюсь так буде й надалі. Бо попереду у всіх нас багато роботи», – наостанок підкреслив Вельбівець.

Довідково:

Клименок Василь Петрович – народився 9 березня1966 року, має  вищу освіту, працював головою Тальнівської районної державної адміністрації, проживає у селі Поташ, Маньківського району.

На місцевих виборах у 2015 році балотувався від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»до Тальнівської районної ради.

7 грудня 2018  призначений Президентом України на  голову Маньківської районної державної адміністрації.