Сквер Богдана Хмельницького знову наповнився живою музикою – тут відбулася презентація дитячого музичного фестивалю «Цвіт у Світ». Про це розповіли у КП «Дирекція парків».

Цей мистецький захід реалізований за підтримки міської програми надання стипендій для проєктів у галузі культури Черкас на 2024-2028 роки.

Автор задуму та натхненник – Михайло Євтушенко, допомогли в організації – Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР за сприяння КП «Дирекція парків».

Всі бажаючі могли побачити інтерактивну виставку музичних інструментів, де змогли спробувати зіграти на них, концертні виступи учасників та премʼєру дитячого зведеного оркестру «Junior orchestra Cherkasy».

Додамо, що парк Богдана Хмельницького, завдяки просторому оглядовому майданчику у вигляді величного амфітеатру з прекрасним краєвидом та акустикою, вже традиційно став локацією для проведення чергового музичного дійства. Минулоріч тут проводились традиційні літні міські музичні вечори, виступи аматорів та танцювальні майстер-класи.