У ПАТ «Черкасиобленерго» продовжують модернізацію ліній електропередачі. Нині відповідні роботи проводять у Смілянській міській філії Товариства.

Там триває капітальний ремонт повітряної лінії 0,4 кВ від ТП 54, яка обслуговує жителів вулиці Карла Маркса.

blank– Загалом від ТП 54 у нас йде три лінії, силами енергетиків тут планується замінити 32 опори, також буде здійснена перетяжка проводів та ремонт лінійних вводів до будівель, – зазначив головний інженер Смілянської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» В’ячеслав Кулініч.

Поруч з цим задля стабільного електрозабезпечення даного району буде замінено майже кілометр проводу на більш якісний, а саме самоутримний ізольований провід.

blank – На балансі нашої Смілянської міської філії знаходиться близько 230 кілометрів повітряних ліній 0,4 кВ, з них – 30 кілометрів – 10 кВ. Усі роботи що стосуються капітальних ремонтів виконуємо вчасно та систематично. Бригади забезпечені усім необхідним для цього, тому люди із задоволенням приходять на роботу і відповідально виконують свої обов’язки, – зазначив майстер дільниці Смілянської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віталій Савченко.

За словами директора Смілянської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Руслана Вітра, виконується реконструкція електричних мереж задля стабільного електрозабезпечення жителів даного району. Ці роботи забезпечать набагато вищий рівень якості напруги та зменшення скарг від споживачів.

blank – Капітальні ремонти ліній електропередачі забезпечують надійне, безперебійне живлення споживачів, а також зменшення втрат електроенергій і найголовніше – це безпека жителів міста Сміла, – підсумував директор Смілянської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Руслан Вітер.

blankУ ПАТ «Черкасиобленерго» і надалі в пріоритеті лишатимуться найголовніші завдання – це оновлення мереж, капітальні ремонти трансформаторних підстанцій та розчистки трас. Усе задля того, аби забезпечити споживачів Черкаської області якісними послугами.