На комісії з питань ТЕБ та НС начальник відділу охорони здоров’я Смілянської міської ради Олег Левін проінформував, що у зв’язку з відсутністю централізованого опалення у закладах охорони здоров’я міста, необхідно буде терміново провести переміщення стаціонарних хворих у інші лікувальні заклади міста та області, що можуть приймати хворих на COVID-19. Пише Сміла.UA.

Також він повідомив, що на даний час у КНП «Смілянська міська лікарня» на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні перебуває 29 осіб хворих на COVID-19 та в терапевтичному відділенні знаходяться хворі з невизначеною пневмонією, яких неможливо перемістити і транспортувати з лікувальних закладів м. Сміла в інші лікувальні заклади міста та області.

Але члени комісії з ТЕБ та НС дали завдання Олегу Левіну, щоб він звернувся до начальника Управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації щодо прийняття рішення про переміщення, у разі необхідності, стаціонарних хворих з лікувальних закладів м. Сміла в інші лікувальні заклади міста та області.

А працівники відділу охорони здоров’я міста повинні розробити план заходів щодо забезпечення переміщення стаціонарних хворих з Смілянської міської лікарні до комунального закладу «Смілянська міська лікарня ім.Т.Г. Шевченка».