Сьогодні відкрили спортивний футбольний майданчик у Степанецькому ліцеї. Тут навчаються понад 260 діток. Мав честь зробити перший символічний удар на новенькому футбольному полі у Степанській ОТГ очільник області Сергій Сергійчук. Про це він повідомляє на своєму телеграм-каналі.

Це вже десятий відкритий майданчик в області у межах державної програми “Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України”. Лишилося ще три. Всі вони мають типовий проєкт, який погодила Федерація футболу України.

blank

Вартість об’єкту – майже 1.5 млн грн. Кошти 50/50 надійшли з державного та бюджету ОТГ.

– Поступово відновлюємо спортивну інфраструктуру області, – відзначає посадовець. – Попереду у планах – чимало об’єктів. Зокрема, відкриття спортивних майданчиків із багатофункціональним покриттям для п’яти видів спорту. Перший із п’яти запланованих на Черкащині таких спортивних полів минулого тижня запрацював у Лисянці. Поля 60×40 з біговими доріжками плануємо відкрити у Жашкові та Черкасах. У Кам’янці зараз за програмою Президента України #Великебудівництво відновлюємо стадіон. У Золотоноші також відновлять місцевий стадіон при ДЮСШ, як і у Черкасах для школи олімпійського резерву.