3 травня о 13.53 до Смілянського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що о 13.30 у на вул.Соборна,91, біля магазину «Люкс», невідомий стріляв із пістолета. Пише інтернет-видання smila-ua.

Як тільки надійшло повідомлення, що невідома особа в центрі міста чинить хуліганські дії та стріляє з пістолета вгору, на місце події відразу приїхав наряд поліції, – повідомляє начальник Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області Сергій Власенко. – При затриманні, ми виявили предмет, схожий на зброю.

Сміляни-очевидці події розповідають, що під час затримання чоловік поводив себе особливо неадекватно: кричав дивним голосом, вив, пручався. У його сумочці був помічений пістолет. Поліцейські встановили, що озброєним чоловіком є громадянин Одарченко Олександр Пантелейович, 04.05.1978 року народження, житель с.Макіївка Смілянського району. Одружений, безробітний, не судимий. Постріл вгору він вчинив із хуліганських дій, перебуваючи у нетверезому стані. З місця події вилучено пістолет для відстрілу гумових куль, який має написи «ZORAKI-MOD 914», калібром 9 мм, 10 набоїв.

Громадянин Одарченко О.П. затриманий в порядку ст.208 КПК України, дані матеріали внесені до ЕРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст..296 ч.4 КК України.