Працівники поліції Жашкова виявили чоловіка з амфетаміном. Місцевий житель мав при собі два поліпропіленові пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Вилучену речовину направлено для проведення експертного дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 309 Кримінального кодексу України. Інформують у нацполіції Черкащини.

Два пакети з речовиною, схожою на амфетамін працівники поліції Жашкова виявили у місцевого жителя під час проведення поверхневої перевірки. Речовини вилучено та було направлено для проведення експертного дослідження. Відповідно до висновку експерта – виявлені речовини являються психотропною речовиною – амфетаміном.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції здійснюється досудове розслідування по матеріалам кримінального провадження по факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Наразі працівники поліції встановлюють з якою метою чоловік зберігав наркотики та встановлюють канали його надходження.