КП “Міський водоканал” розпочало практику облаштування майданчиків збору ТПВ (побутове сміття) на приватному секторі міста Золотоноша. Повідомив очільник комунального підприємства Олександр Флоренко.

На тих кварталах, де облаштовано такі майданчики, припиняється подворовий вивіз сміття, який відбувався раз на місяць, що створювало дискомфорт для містян. Адже золотонісці весь цей місяць не мали змоги нікуди законно викинути свої відходи. Відтепер громадяни можуть утилізовувати своє сміття в будь-який зручний для них час. А комунальне підприємство буде обслуговувати дані майданчики згідно графіку. За цим посиланням можете дізнатися – де саме знаходиться ваш майданчик збору сміття, а на кварталах, де поки-що такі майданчики відсутні, тимчасово діятиме подворовий вивіз на тих самих умовах, як і раніше.

Кількість майданчиків постійно збільшується, зони їх обслуговування будуть зменшуватися, а основна і термінова задача міської влади та КП “Міський водоканал” – це облаштування таких майданчиків на всіх кварталах з їх максимальним наближенням до домоволодінь містян. Карта буде регулярно оновлюватися і вона постійно буде доступна на офіційному сайті виконавчого комітету золотоніської міської ради.