Мешканці Звенигородки на Черкащині обурені тим, як міська влада на чолі з головою Олександром Саєнком наводить лад на кладовищах. Були сльози громадян у минулому році, після того як комунальні служби взялись за вирубку великих дерев на цвинтарі, а ті, падаючи, побили надгробки та огорожу. Посадовці обіцяли виправити скоєне. Однак цьогоріч – схожа ситуація. Пише видання «Вісті Черкащини».

«Це просто крик душі…..Прийшовши сьогодні прибрати могилки на старе кладовище, ми оніміли, побачивши, в якому стані пам’ятники з надгробками і огорожі. Це переходить всі межі моралі. Хто з міської влади відповідальний за той безлад, який ви називаєте благоустрій? Хто буде відшкодовувати ті збитки, які ви завдали? Коли ж нарешті будуть нести відповідальність такі горе-керівники? Це не благоустрій – це вандалізм! Звернення до поліції буде обов’язково», – поскаржилась Ольга Даудріх у фейсбук-спільноті «Звенигородка 24».

blank«Представники міської ради ще в минулому році говорили, що все полагодять, але ж віз і нині там. А взагалі це неповага до громади, почали робити, то доробіть до кінця, – коментує інша дописувачка, пані Ілона. – Кладовище повністю занедбане! На кому лежить відповідальність в Звенигородці за старе кладовище?»

На жаль, міська влада не реагує на скарги та зауваження людей.

В пріоритеті зарплати, надбавки та премії, як, скажімо, у міського голови Саєнка, який за минулий рік задекларував дохід за основним місцем роботи у 790946 гривень, вдвічі, а то й втричі переплюнувши доходи багатьох своїх голів-колег.

blank

blank

blank

blank