“Сьогодні по прибуттю в аеропорт Бориспіль, на нашу рідну українську землю, мене було викрадено невідомими особами прямо зі злітної смуги, викрадено мій паспорт громадянина України та мій особистий телефон.” – написав на “Фейсбуці” екс-нардеп від “Батьківщини”, якого називають куратором черкаського партійного осередку Констянтин Бондарєв.

Політичними репресіями назвала факт затримання “батьківщинівця” лідерка партії Юлія Тимошенко.

“Цілу ніч разом з депутатами фракції провели в аеропорту «Бориспіль». На злітному полі відразу по прильоту невідомі захопили нашого керівника Київської обласної партійної організації Костянтина Бондарєва. Його заблокували в мікроавтобусі і вилучили особисті речі, телефон і паспорт громадянина України. Не представившись, намагалися зачитати йому якийсь документ. Усе це відбувалося ще до паспортного контролю – за межами України і за межами правового поля. Згодом невідомі пішли. Ми викликали поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки невідомими особами особистих речей Костянтина Бондарєва. Кілька годин тривало оформлення відповідної заяви. Костянтин зміг пройти кордон за довідкою лише під ранок.” – зазначила Тимошенко.

У свою чергу, як зазначив екс-секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький, разом з Бондарєвим намагались затримати і міського голову Черкас Анатолія Бондаренка. За інформацією очевидців, мер Черкас вчора знаходився у аеропорту “Бориспіль”, проте з ким він зустрічався чи що там робив наразі не відомо.

Швидше за все, мова йде про якусь спецоперацію правоохоронних органів, однак на разі жодних офіційних повідомленнь немає.