Зловмисник наніс декілька ножових поранень товаришу. Потерпілого госпіталізовано до лікарні. Зловмисника затримано. Відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Інформують у нацполіції Черкащини.

Інформація про проникаючі ножові поранення, які отримав житель Черкас, надійшла до поліції від лікарів. Як з’ясували поліцейські, тілесні ушкодження чоловікові наніс його знайомий.

Як було встановлено, потерпілий ішов по вулиці міста. До нього підійшов знайомий, який перебував в стані алкогольного сп’яніння та завдав потерпілому декілька ударів ножом.

В спілкуванні з поліцейськими зловмисник пояснив, що завдав потерпілому тілесних ушкоджень, через давній конфлікт.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання затриманому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.