У Тальнорму жителі «німецьких» будинків кажуть, що 60-річний чоловік хвалився бабусям, які сидять на «чергуванні» біля під’їздів, що потруїв усіх бродячих собак та котів на районі. Він переконував, що зробив добру справу, бо тепер біля сміттєвих баків не буде зграї. Пишуть “Вісті Черкащини“.

Чоловік так захопився, що почав підкладати отруту навіть у місцях, де вигулюють домашніх тварин. Декількох кішок і собаку вдалося врятувати, а ось пекінеса, який з’їв травлене м’ясо, господарі похоронили.

В одній із соціальних мереж, Наталія, продавець ветаптеки біля тих самих під’їздів, пише: «Є один красунчик в німецьких домах, пару днів тому отруїв собачку, яка взимку народила собачат під ветаптекою… цей дядінька приходив до мене за таблетками, щоб отруїти чорного собачку, я налякала його штрафом і він десь чкурнув».

Проте, як виявилося, недалеко чкурнув, бо все те, що шукав – знайшов і використав сповна.

– Хіба ж так можна робити? Я не маю часу гуляти з котом. Випустила, та й він собі бігає годинку, а тоді повертається додому. А це нема й нема, я вже пішла на пошуки, бо раніше такого не було. А тоді вже одна жіночка сказала, що біля дитячого майданчику лежить рудий кіт, певно, мертвий. Але наш Мурчик вижив. В Умані у ветеринарній лікарні його виходили і тепер він здоровий, – розповідає Марина.

Власники домашніх тварин радять старому не попадатися їм на очі, а то… здадуть у поліцію.