13 жовтня, у неділю, в місті Умань пройде велосипедний квест «пАгНаЛі». До участі запрошуються команди від двох до чотирьох осіб. Організаторами квесту виступають громадська організація «ВелоУмань» та проєкт «Умань-квест». Початок заходу о 12:00. Місце збору зареєстрованим учасникам повідомлять згодом, пише сайт міста Умані.

«Є ідея провести невеличке закриття велосезону, по типу того, як було раніше. Однак замість велозмагань катнемо містом фановий велоквест ― аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, яке включає в себе виконання різноманітних завдань», ― зазначається на сторінці заходу у Facebook.

На учасників чекає понад 30 завдань, кожне з яких матиме різний рівень складності та оцінюється певною кількістю балів. Усі завдання буде потрібно виконати за три години.

По завершенню квесту буде визначено команду переможця, учасники якої отримають приз. Якою саме буде нагорода, організатори пообіцяли повідомити згодом.

Після квесту організатори запрошують учасників на посиденьки біля вогнища в «Русалчиному яру», де на них чекатимуть смажені сосиски, уманський лимонад і безкінечні теревені про велосипеди.