7 червня керівник Черкаської обласної прокуратури Дмитро Пархоменко представив колективу Уманської окружної прокуратури Черкаської області нового керівника – Володимира Панченка.

На адміністративну посаду його призначено наказом Генерального прокурора.

У вступному слові Дмитро Пархоменко зазначив, що в умовах сьогодення пріоритетним напрямом роботи органів прокуратури Черкащини в умовах воєнного стану є документування злочинів, пов’язаних із воєнним конфліктом та збройною агресією російської федерації. Попри це, стан досудового розслідування та судового розгляду інших кримінальних проваджень не повинен залишатися поза увагою у прокурорів.

Очільник окружної прокуратури Володимир Панченко висловив подяку за довіру, яка йому надана у цей непростий для країни час, та запевнив, що разом з колективом докладе максимум зусиль задля ефективного виконання поставлених завдань.

Новопризначеного керівника окружної прокуратури представили за участі представників правоохоронних органів  району та місцевої влади.

Довідково: свою трудову діяльність Панченко Володимир Олександрович розпочав в органах прокуратури Вінницької області з липня 2010 року. Працював стажистом на посаді помічника прокурора та помічником прокурора Теплицького району, прокурором прокуратури Теплицького району. У подальшому обіймав посади прокурора та старшого прокурора прокуратури м. Вінниці, заступника керівника та першого заступника керівника Вінницької місцевої прокуратури, прокурора Вінницької окружної прокуратури Вінницької області.

З травня 2021 року працює в Офісі Генерального прокурора на посадах заступника начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та інформаційно-аналітичної роботи та прокурора відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції (з місцем дислокації у Черкаській обласній прокуратурі).

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури