Нещодавно на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва було проведено професійний конкурс на звання кращого молодого бармена «The Young Bartender». Під час конкурсу студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали змогу продемонструвати свої теоретичні знання та практичні навички у барній справі. Про це повідомлю  прес-служба Уманського НУС.

До складу журі входили: декан факультету менеджменту Вернюк Наталія Олександрівна, завідувач Центру культури і виховання студентів Паєвський Петро Борисович та завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Транченко Людмила Володимирівна.

«Команди “Морячки” та “Хенесі” змагались вперто та шли до перемоги. Феєричним видовищем стало приготування командами коктейлів, які обиралися на підготовчому етапі шляхом жеребкування», ― зазначили у прес-центрі Уманського НУС.

Учасників конкурсу «The Young Bartender» було нагороджено дипломами та цінними призами. Перемогу здобула команда «Морячки».