Ведучий «Євробачення 2017»,  відомий актор і телеведучий Володимир Остапчук розповів підсникам в «Інстаграмі» про часи своєї педагогічної діяльності в Уманському національному університеті садівництва, пише «Інфоміст».

Як відомо, Володимир народився та виріс в Умані. Здобув філологічну вищу освіту та певний час працював викладачем англійської мови.

blank

В останньому дописі на своїй інстаграм-сторінці телеведучий згадав про часи  «уманської» молодості, коли він ще працював за спеціальністю:

«Журнал, контрольні, кафедра. І обов’язково «Володимире Валерійовичу». Так, друзі, колись я був педагогом. Викладав англійську агрономам, економістам і трактористам, коротше кажучи, був у повному УНУСі (Уманському національному університеті садівництва). Я (з виду 16-річний «пацан») не справляв враження на інколи вдвічі старших студентів, «найстрашніше» – мені навіть не хотіли давати підручники в бібліотеці» – іронічно написав Остапчук.

«- Галя, іди сюди, тут юморіст каже, шо він викладач.

– Галя, він хоче щоб я його по-батькові називала. Іди до мамки, Петросян.

– Галя, я набрала декана… Вибачте, Володимир Валерійович, ви просто так молодо виглядаєте» – згадує типову ситуацію в бібліотеці телеведучий.

Викладачем Володимир пропрацював лише рік, зрозумівши, що це не його справа. Але, зазначає, «на кафедрі ще досі висить мій піджак».