Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» привітав з Днем Святого Миколая Чудотворця та різдвяними святами своїх найменших підопічних – учнів Шполянської загальноосвітньої санаторної школи. Товариство вже понад 10 років опікується дітьми цього навчального закладу, тож і напередодні свят малечу порадували солодкими дарунками.

Вже традиційно до школярів навідались голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Чорний та головний інженер Шполянської філії ВСП «Звенигородські енергетичні мережі»  Володимир Висотенко.

За дорученням голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олега Самчука та від імені трудового колективу вони привітали вихованців зі святами та передали новорічні смаколики. Натомість діти порадували гостей своїми талантами та підготували концертну програму.

– Дорогі діти, радий бачити вас усміхненими та дружними. Щиро вдячний за чудові, талановиті та креативні виступи. Від імені колективу Товариства бажаємо вам радості, успіхів у навчанні, добрих і вірних друзів та миру і злагоди у ваших родинах,– звернувся до вихованців Олександр Чорний. – Безмежно вдячні і педагогам закладу за плідну працю, яку вони щодня з душею вкладають у своїх вихованців.

Окрім святкового концерту учні підготували виставку святкових виробів, оберегів, ялинкових прикрас, виготовлених власноруч. На згадку про зустріч гостям подарували патріотичні обереги.

Також користуючись нагодою директор Шполянської загальноосвітньої санаторної школи Віталій Вербівський передав подяку голові правління ПАТ «Черкасиобленерго» та трудовому колективу за постійну підтримку та допомогу закладу, чуйне ставлення до дітей.

– Завжди приємно відчувати тепло ваших сердець, яким небайдужі розвиток і навчання дітей. Висловлюємо щирі слова вдячності колективу Товариства та голові правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олегу Самчуку за надану благодійну допомогу, небайдужість, людяність, за активну участь у вирішенні проблем закладу та здійсненні дитячих мрій. Прийміть найщиріші вітання і побажання любові і добра, радості і щастя, успіхів. Хай якнайшвидше настане перемога, а наша країна квітнутиме і розвиватиметься,–  підсумував директор Шполянської загальноосвітньої санаторної школи Віталій Вербівський.