Добігають кінця передвиборчі перегони. Вже цієї неділі 23 грудня у 27 об’єднаних територіальних громадах області обиратимуть новий склад місцевого самоврядування. Найяскравішою, мабуть, виявилася Чигиринська міська ОТГ. Там, в останній тиждень, розпочався справжній бій.

У п’ятницю Черкащину відвідав народний депутат України від політичної партії «Наш край» Сергій Шахов.  Разом із головою Черкаської обласної організації «Нашого

краю» Анатолієм  Нужним та командою партійців обговорювали питання децентралізації, проведення виборів, політичну ситуацію в країні.

 – Політична партія «Наш край» бере активну участь у виборчих перегонах 23 грудня. Майже у кожній ОТГ представлені кандидати, які балотуються від «Нашого краю».  Результати побачимо згодом, але головне – це підтримка і впевненість у сильній команді! – наголосив Анатолій Нужний.

Після обговорення спільних планів, делегація вирушила на Чигиринщину. Там «Наш край» представляє потужна команда господарників, чигиринців, які своєю щоденною працею доводять любов та відданість рідному краю, проявляючи патріотизм, небайдужість та відповідальність за взяті на себе зобов’язання.

Зрозуміло, що це зовсім не радує опонентів від інших політичних сил. Застосовуючи примітивні і недієві методи чорного піару, тим самим лише допомагають чигиринській команді «Нашого краю» довести свою силу, консолідовану позицію та командну роботу.

 – Під час візиту на Чигиринщину, спочатку відвідали Іллінську церкву у Суботові та отримали благословення протоієрея Володимира.  Команда «Нашого краю» взяла участь у спільній молитві за мир, процвітання та благополуччя Черкащини і всієї України, – ділиться враженнями народний депутат України Сергій Шахов.

За сприяння команди «Нашого краю» того ж дня у Чигиринському будинку культури відбулася безкоштовна вистава Черкаського обласного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка  «Наталка Полтавка», яка зібрала повний зал чигиринців і жителів навколишніх сіл!

Очевидно, що дана подія ні на жарт сколихнула край Богдана. Когось – приємним вечором, а декого – сумнівами у власних шансах на перемогу. Адже, політична партія «Наш край» – молода і перспективна політична сила, яка об’єднує справжніх господарників та консолідує спільні зусилля для розбудови місцевого самоврядування.

blank