На проходження державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з математики на Черкащині зареєстровано 2985 осіб, з них 2595 випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, 241 випускник минулих років, 149 учнів (студентів) навчальних закладів системи профтехосвіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Про це у Facebook повідомляє начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський, інформує vikka.ua.

22 травня 2018 року відбулася ДПА із цього предмета, на яку з’явилося 2913 осіб, що становить 98% від кількості зареєстрованих. Для всіх учасників були створені належні умови у 12 пунктах тестування області, зокрема й для учнів з особливими потребами.

Всі учасники ДПА та ЗНО прийшли вчасно на пункти тестування та мали при собі необхідні документи.

На жаль, під час технологічної перерви виявлено мобільні телефони у 2 випускників, яких було вилучено. Усім учасникам тестування було повідомлено про заборону мати при собі такі засоби.

За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігали 6 представників громадських організацій та батьківських комітетів.

Для успішного проведення ЗНО з математики було залучено 488 педагогічних і науково-педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів області.

Довідково нагадуємо, що:
24 травня – українська мова і література
29 травня – іспанська мова
29 травня – німецька мова
29 травня – французька мова
01 червня – англійська мова
04 червня – біологія
06 червня – історія України
08 червня – географія
11 червня – фізика
13 червня – хімія.