22 школярі, хлопці та дівчата із 16 міст України зійшлися у гранд-фіналі всеукраїнської гри «ГраЇмо». Її учасників визначили серед юних знавців здорового харчування у проміжних змаганнях, які проводили у школах, молодіжних центрах і, додатково, у чат-боті. За рік у таких змаганнях взяли участь 25 тисяч підлітків із 39 громад країни! І серед цих школярів була городищанка Даша Компанієць. Інформують у пресслужбі Городищенської міськради.

У заході взяла участь Перша леді Олена Зеленська, разом із Муніром Мамедзаде, головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні UNICEF Ukraine, вони приєдналися до двох команд і повноцінно виконували ті самі завдання, що й діти.

«Це було драйвово, цікаво, а головне – надзвичайно корисно. Саме так і має відбуватися формування нових здорових звичок: щоб вони були в радість, а отже, закріпилися на все життя» – поділилась враженнями Перша леді.

У гранд-фіналі учасники демонстрували знання зі здорового харчування й навіть готувалистраву за рецептом Євгена Клопотенка . А потім разом із батьками та іншими вболівальниками куштували святковий бранч від шеф-кухаря – смачний і корисний.