Дружина ексголови Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнеследі Єлизавета Юрушева, з початком війни залишила Україну нині проживає у Мілані. Жінка вирішила здобути освіту дизайнера. Про свій перший день навчання Юрушева написала у Інстаграм.

“Два тижні назад, в мій перший день навчання в університеті мені потрібно було встати і представитися перед усім класом. Перед людьми, які взагалі мене не знають треба було розповісти свою історію – чому я тут, чому вирішила змінити професію і піти навчатися в свої 35.

В той момент я відчула себе маленькою дівчинкою, яка не знала що сказати, в мене був такий сильний ступор, бо я не знала що взагалі про себе сказати, бо ще рік назад в мене була ідеальне життя з ідеальною роботою і я не думала нічого змінювати. Але в моє життя, в життя моєї країни прийшла війна, яка вмить перевернула все на 360 градусів. Тому я встала і сказала все як є. Але також я сказала, що в дитинстві мріяла стати дизайнером, але ніколи до цієї мрії так і не доторкнулася. Та зараз мені таки випала можливість піти і навчатися малювати, кроїти, шити. Я не знаю, що з цього вийде, але вже зараз я дуже вдячна за цей досвід.

Мені дуже складно поки все дається, я плачу з цими олівцями в руках, бо я це не вмію і ніколи не робила те чому зараз щодня вчуся, але я сама прийняла це рішення, сама захотіла і хочу цей шлях пройти! Зараз я розумію, наскільки сильно перевернулося все моє життя. Сьогодні я все починаю з нуля.

Я – Ліза, мені 35, я мати трьох дітей, в мене було ідеальне життя ДО, але в нього були на мене свої плани. Я починаю все з початку!” – написала жінка.