Сьогодні під час вранішнього засідання виконавчого комітету, на якому ухвалили зміни до бюджету, виникла суперечка між директором департаменту фінансової політики Наталією Джуган та заступником міського голови Юрієм Ботнаром.

Причиною конфлікту стало нібито непогодження пропозицій, які озвучили на засіданні заступники, із розпорядниками коштів.

Джуган зауважила, що навіть немає прописаного варіанту цих пропозицій і коректних назв об’єктів, по яких вони надходять, пише “18000”.

Зрештою між нею та заступником виникла словесна перепалка.

– Ви не переживайте, я при своїй посаді лишуся, – вигукнув заступник мера Юрій Ботнар

– Я, може, піду сьогодні, бо з такими ідіотами працювати складно, – відповіла Наталія Джуган і залишила залу засідань.

Юрій Ботнар звернувся до міського голови з проханням провести перевірку, щоб з’ясувати, чи “людина на своєму місці”.

– Вона вводить всіх в оману, – додав Ботнар.

Натомість міський голова доручив провести службову перевірку на предмет коректності висловлювань Джуган.

Цікаво, що учора Наталія Джуган написала в своєму “Фейсбуці”, що до неї висловив претензії інший член так званої “молодої команди мера” Бондаренка, – Віталій Іляшенко, що зараз трудиться на посаді звільненої “свободівцями” начальниці департаменту оргзабезпечення Лілії Маліщук.

“Щойно в.о. директора департаменту оргзабезпечення Іляшенко звинуватив мене в перешкоджанні виборчому процесу. Цікаво, я – керівник місцевого фінансового органу і виборчий процес за державні кошти… Знов якийсь грибок, напевно… біда”, – пожартувала Джуган, натякаючи, що за посадою ніяк не може впливати на виборчий процес, однак непрофесійний колега про це не здогадується.

“Біда – це не те слово. Щоб бути керівником такого серйозного структурного підрозділу, потрібно мати знання, досвід і мати хоч якість здібності”, – додала в коментарях Лілія Маліщук.

Нагадаємо, Наталія Джуган більше десяти років очолює фінансовий департамент Черкаської міськради, і на сьогодні залишилась серед меншості професійних і досвідчених фахівців міськвиконкому, яких ще не замінили на наближених “водіїв-радників” Анатолія Бондаренка або безробітних “свободівців”.